Search
Friday 19 April 2019
  • :
  • :

Noen svært enkle tips for å holde den naturlige skjønnheten til dine kuskinn tepper ved like

 

Det er ingen tvil om at kuskinn tepper har gjort et stort comeback over tid. Det som en gang pleide å kalles antikvarisk og utdatert er nå en viktig del av vanlig interiørdekor. Disse naturlige gulvteppene er en favoritt blant huseiere. Kuskinn tepper er tilgjengelige i mange kombinasjoner av farger, mønstre, størrelser og former, og tjener som en av de beste aksentene til nesten enhver hjemmedekor. Disse gulvteppene er et alvorlig statement som gir en flott vri på alle rom.

Men det å ta vare på et kuskinn teppe krever ikke mye mer enn enkel støvsuging av og til. Disse teppene motsetter seg søl og flekker og er overraskende enkle å vedlikeholde og pleie i minst flere årtier uten å erstatte dem. Så som du ser er et kuskinn teppe lett å vedlikeholde så lenge du tar ordentlig vare på det. Jevnlig pleie og vedlikehold er nok til å sørge for at ditt vakre kuskinnteppe ser fresht og stilig ut i mange år.

Hvis du ikke lar vedlikeholdet skli ut lar det å følge tipsene under deg beholde den naturlige skjønnheten til dine kuskinn tepper.

REGELMESSIG VEDLIKEHOLD

For å beholde ditt kuskinn teppe som nytt, går du bare utenfor og rister kuskinn teppe eller slår det mot veggen en gang eller to hver uke for å fjerne støv og smusspartikler. Det er en effektiv måte å bli kvitt alle overflatepartiklene fra kuskinn teppet. Er du bekymret for at håret vil falle ut fra ditt kuskinn teppe trenger du ikke være redd, for skinnet i kuskinn tepper er ekstremt holdbare.

STØVSUGING

Hvis du ikke har rørt kuskinn teppet ditt på lenge, er det stor sjanse for at det kan samle opp skitt og andre støvpartikler som kan trenge inn i fibrene. En av de mest effektive og lette måtene å holde kuskinn teppet rent er rett og slett å støvsuge det. Ved å støvsuge kuskinn teppet regelmessig, kan du lett unngå å måtte dyprense teppet så ofte.

 

DAMPRENSING

Damprensing er et annet populært alternativ som gir ditt kuskinn teppe vedlikehold og dyprensing, noe som gjør at det ser like nytt og fresht ut som den dagen du kjøpte det. For effektiv og dyptrensende resultater bør du sørge for å støvsuge kuskinn teppet først. Sørg alltid for å bruke damprenseren med hårets retning for ikke å gjøre fibrene for mettet. Det er bra å la kuskinntepper lufttørke etter damprensing.

SI NEI TIL ALKALISK RENGJØRINGSSÅPE

Hvis barna dine har etterlatt seg skitne fotspor eller har sølt over kuskinn teppene bør du aldri bruke alkaliske rengjøringssåper til å få ut flekkene. Babysjampo og lærsåper er gode alternativer for å rense flekker fra dine hårete kuskinn tepper. Sørg også for å ta kuskinn teppet utenfor for å lufttørke det etter rensing.

TIL OPPSUMMERING

Så som du kan se er vedlikehold og pleie av dine kuskinn tepper ganske lett og enkelt sammenlignet med andre gulvtepper, siden alle er naturprodukter.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *